Sähköpostisääntöjen hallinta Outlook-tilissä?

Kun saat viestejä Outlook-tilillesi , ne kasaantuvat postilaatikkoosi, ja postilaatikostasi hakeminen olisi todella vaikeaa. Itse asiassa, kun haluat etsiä ja löytää asiakkaan sähköpostin, mutta unohdit seurata seurantaa; se voi olla valtava tappio yrityksellesi. Onneksi Outlookissa on upea ominaisuus, joka järjestää sähköpostisi järjestelmällisesti viime hetken esteiden välttämiseksi. Sääntöjen avulla voit säilyttää samankaltaiset viestit tietyssä kansiossa ja seurata viestintää seurantaominaisuuden avulla. Kuinka luoda sääntö?

  • Valitse Outlook-tilistäsi valintanauhasta Valitse säännöt > Hallinnoi sääntöjä ja hälytyksiä tai valitse Tiedosto- välilehti ja napsauta sitten Hallitse sääntöjä ja hälytyksiä.
  • täällä Säännöt ja hälytykset -valintaikkunasta Sähköpostisäännöt- välilehteen ja valitse sitten Uusi sääntö -vaihtoehto tästä
  • Valitse ohjatussa sääntötoiminnossa malli ja valitse sitten jokin oletusmalleista kohdasta Pysy järjestyksessä , Pysy ajan tasalla tai Aloita tyhjästä säännöstä

Kuinka sähköpostisäännöt auttavat sinua hallitsemaan Outlook-tiliäsi?

Pysy järjestyksessä

Kun saat 1000 sähköpostiviestiä postilaatikkoosi, sinun on hankittava tietty tapa pitää ne luokiteltuna järjestyksessä. Tämä on todella hyödyllistä, kun haluat saada tärkeät sähköpostisi ajoissa. Nämä säännöt auttavat sinua viestien arkistoinnin lisäksi myös tällaisten keskustelujen seuraamisessa, erityisesti yritysasiakkaiden kanssa. Voit luoda säännön tietystä lähettäjältä tai sähköpostiosoitteelta tuleville viesteille. Täällä voit määrittää säännön tietyllä avainsanalla, joka merkitään seurantaa varten, luokitellaan myyntiin ja siirretään nimeämääsi kansioon.

Pysyä ajan tasalla

Kaikki tällaiset säännöt ilmoittavat sinulle avainsanojen tai tekemiesi valintojen perusteella, kun saat tietyn viestin postilaatikkoosi. Voit helposti luoda säännön Outlook-tilillesi , kuten aiemmin mainittiin. Oletetaan, että voit asettaa säännön, joka lähettää automaattisen vastauksen tiettyyn viestiin mobiililaitteeseen, kun saat viestin määritetyltä lähettäjältä.

Aloita tyhjästä säännöstä

Voit aloittaa tyhjillä säännöillä, joita voidaan helposti muokata. Kaikki näistä ovat sääntöjä, joita voit luoda ja mukauttaa ilman sinua auttavaa sääntömallia. Tämä on paras tapa pitää postilaatikkosi järjestyksessä.