Optimoi Gmail käyttö kauttamme! Gmail-asiakaspalvelu Suomi

Gmail on niin suosittu sähköpostipalveluntarjoaja, että sitä pidetään usein sähköpostin synonyyminä, mikä antaa kaikille muille sähköpostipalveluntarjoajille kentän takapenkille.

Älä unohda, että Gmail-tuki on siunaus ihmisille, jotka voivat juuttua missä tahansa.

Suurin osa ensimmäisestä sähköpostitunnuksestamme oli Gmail-tunnus, joka kertoo paljon Googlen uskollisesta tietokannasta. Gmail antaa meille pääsyn muihin Googlen tuotteisiin, kuten Google Sheetsiin, Google Driveen, Google Kuviin, Duoon ja muihin!

Jos tarkastelemme tilastoja, Gmail on yli miljardi aktiivista käyttäjää kuukausittain ja sillä on noin 1/5 globaaleista sähköpostimarkkinoista.

Tutustu Gmail 5 tärkeimpään etuun Gmail-apulinjan avulla

Gmail-tukipuhelin kertoo sinulle lukuisista eduista, joita voit nauttia luodessasi Gmail-tilin.

Käyttäjäystävällinen muotoilu

Ei voida kiistää sitä tosiasiaa, että Gmail on hämmästyttävä muotoilu ja se tarjoaa käyttäjille erinomaisen käyttökokemuksen. Ennen Gmailia sähköpostilaatikot näyttivät enemmän seinältä, joka oli täynnä mainoslehtisiä, ja jopa sähköpostit sisälsivät ilmaisia mainoksia, jotka eivät todellakaan ole suositeltavia. Gmail varmisti, että sähköpostilaatikkosi näyttää sähköpostilaatikolta tarjoamalla puhtaan käyttöliittymän.

Hakuvaihtoehto

Saatat saada paljon sähköposteja säännöllisesti, ja on lähes mahdotonta tarkastella niitä manuaalisesti, jos haluat joitain yksityiskohtia. Google oli aikoinaan ensimmäinen, joka esitteli sisäisen haun vaihtoehdon, mikä teki elämästä paljon helpompaa ja säästää aikaa.

Ilmainen tallennustila

Jos puhumme alkuvuosista, tarjottu enimmäistallennustila oli vain 5 Mt, ja tämän vuoksi ihmiset eivät pystyneet lähettämään kuvia tai edes keskikokoisia tiedostoja. Gmail tuli kuin ritari kiiltävässä panssarissa ja ratkaisi tämän ongelman tarjoamalla jopa 1 Gt:n tallennustilaa ilmaiseksi.

Tämä saattaa olla nykyisten 5 Mt, mutta aikoinaan se merkitsi paljon. Jos puhumme nykyisestä skenaariosta, Gmail tarjoaa 15 Gt ilmaista tilaa, ja voit myös valita lisätilaa maksullisella perusteella, että sekin on mahdollisimman pieni.

Erinomainen turvallisuus

Gmail tunnetaan korkean teknologian tietoturvastaan ja kaksivaiheisen todennuksen tarjoamisesta HTTPS-salauksen avulla. Unohda joku muu, vaikka yrittäisit kirjautua tilillesi toisella järjestelmällä, jota Google ei tunne, se lähettää välittömästi vahvistussähköpostin.

Ilmaiset laajennukset

Gmail mukana tulee ilmaisia laajennuksia, jotka löydät sivupalkista. Voit myös lisätä kolmannen osapuolen sovelluksia Gmailiin ja tehdä siitä entistä yhteensopivamman ja hyödyllisemmän.

Nämä ovat vain muutamia etuja, joista voit nauttia Gmail kanssa. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä Gmail-tukeen.

Opi luomaan ilmainen Gmail-tili Gmail-tuen puhelinnumeron avulla

Jos haluat luoda Gmail-tilin, mutta et tiedä miten, voit saada apua soittamalla Gmail-tuen puhelinnumeroon. Jos haluat kokeilla sitä itse, voi noudattamalla alla mainittuja ohjeita:

 • Käy osoitteessa gmail.com ja siirry kohtaan "luo tili"
 • Näet kirjautumislomakkeen. Täytä näytöllä näkyvät kentät, kuten nimesi, käyttäjätunnuksesi, salasanasi ja DOB
 • Napsauta seuraavaa, niin sinua pyydetään määrittämään tilisi palautustapa siltä varalta, että joku yrittää murtautua sisään tai unohdat salasanasi.
 • Napsauta Ok, kun olet valmis ja sinulla on Gmail-tili!

Jos jäät jumiin, soita vapaasti Gmail teknisen tuen puhelinnumeroon.

Gmail asiakaspalvelunumero | Gmail-salasanan vaihtamistapoja

Jos muistat Gmail-salasanasi ja haluat vaihtaa sen, Gmail asiakaspalvelunumero on apunasi.

Kannettavan/pöytäkoneen salasanan vaihtamisen vaiheet

 • Avaa Gmail-tilisi ja kirjaudu sisään
 • Siirry kohtaan "Turvallisuus" ja napsauta "Kirjautuminen Googleen"
 • Valitse salasana ja anna uusi. Tallenna, kun olet valmis

Androidin salasanan vaihtamisen vaiheet

 • Avaa laitteesi asetukset ja siirry Googleen ja napsauta sitten Hallinnoi Google-tiliäsi
 • Kosketa vaihtoehtoa, jossa lukee "Suojaus" ja valitse "Kirjautuminen Googleen" -kohdasta "Salasana".
 • Muotoile uusi valitsemasi salasana ja kirjoita ja napsauta Muuta salasana, kun olet valmis.

iPhonen/IPadin salasanan vaihtamisen vaiheet

 • Avaa Gmail-tilisi ja kirjaudu sisään
 • Siirry kohtaan "Turvallisuus" ja napsauta "Kirjautuminen Googleen"
 • Valitse salasana ja anna uusi. Tallenna, kun olet valmis

Kun vaihdat salasanasi, pysyt kirjautuneena kodin laitteisiin, tileihin, joita käytät todennustarkoituksiin kirjautuessasi, ja laitteisiin, joihin olet myöntänyt kolmannen osapuolen käyttöoikeuden.

Jos haluat lisäapua, ota yhteyttä Gmail asiakaspalvelunumeroon

Gmail-tuki Google-tilin palauttamiseen

Jos olet lukittu ulos tilistäsi etkä muista salasanaa, paras tapa on kokeilla Google-tilin palautusta Gmail-tuen avulla. Voit tehdä sen noudattamalla alla mainittuja ohjeita:

 • Siirry Google-tilin palautussivulle ja avaa se
 • Voit kirjoittaa Gmail-tunnuksesi tai käyttäjänimesi ja klikata sitten Seuraava
 • Voit syöttää edellisen salasanasi, jos muistat sen tai klikkaa "kokeile toista kysymystä", jos et.
 • Voit käyttää palautukseen vaihtoehtoista sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroasi
 • Jos käytät sähköpostitunnusta, saat siihen salasanan palautuslinkin ja jos valitset numeron, saat koodin.
 • Tee valintasi mieleiseksesi ja käytä linkkiä/koodia salasanan palauttamiseen

Jos tarvitset lisäapua, älä mieti kahdesti ennen kuin muodostat yhteyden Gmail-tukeen.

Gmail tukinumero, jos Gmail ei vastaanota sähköposteja

Jos et voi vastaanottaa sähköposteja, sinun ei tarvitse huolestua, sillä soitto Gmail tukinumeroon voi kertoa sinulle, miksi näin tapahtuu. On kuitenkin useita syitä, joiden vuoksi et ehkä saa sähköpostiviestejä. Ne ovat:

Liian monta sähköpostiviestiä lähetetään

Jos käytät tiliäsi useiden sähköpostien lähettämiseen, on suuri mahdollisuus, että sähköpostitilisi voidaan ilmoittaa roskapostiksi, mikä ei anna sinun vastaanottaa sähköposteja. Voit lähettää jopa 500 sähköpostia päivittäin, joten varmista, että et ylitä sitä.

Tallennustila on täynnä

Google tarjoaa 15 Gt ilmaista tallennustilaa, ja jos olet käyttänyt sen loppuun, et ehkä voi vastaanottaa sähköposteja. Varmista, että tarkistat jäljellä olevan tilan ja poistat turhat tiedostot tai siirrät ne jonnekin, jotta uusille sähköpostiviesteille tulee tilaa.

Tarkista eri postilaatikot

Ensisijaisen postilaatikon lisäksi sinulla on myös sosiaalinen ja mainospostilaatikko, jonka laiminlyömme usein kuin uusi päivitys. Voit tarkistaa nämä ruudut nähdäksesi, odottaako odottamasi sähköposti sinua siellä. Voit myös tarkistaa roskapostikansion siltä varalta, että posti päätyy sinne.

Estetyn sähköpostin tunnus

Olet ehkä tietämättäsi estänyt lähettäjän tunnuksen aiemmin ja ihmettelet nyt, miksi et voi vastaanottaa postia nyt. Sinun tulee siirtyä asetuksiin ja katsoa estoluetteloa ja tarkistaa, oletko estänyt lähettäjän vai et.

Kirjoitusvirhe

On mahdollista, että lähettäjä on voinut tehdä kirjoitusvirheitä täyttäessään sähköpostitunnustasi. Ihmisillä on usein tapana sekoittaa erikoismerkkejä, tavuviivaa tai alaviivaa, mikä on täysin normaalia. Voit vahvistaa sähköpostitunnuksesi heillä kerran.

Nämä voivat olla mahdollisia syitä siihen, ettet saa sähköpostiviestejä. Jos olet tarkistanut ja se ei ole mikään niistä, älä huoli. Soita Gmail tukinumeroon nähdäksesi, mitä voidaan tehdä.

Gmail asiakastuki yleisten Gmail-virheiden ratkaisemiseen

Kun käytät Gmailia, saatat kohdata joitain yleisiä virheitä, mutta mitään ei voida korjata. Gmail asiakastuki auttaa sinua ratkaisemaan alla luetellut yleiset virheet:

Ei yhteyttä

Näin tapahtuu yleensä, kun yhteys on heikko. Varmista, että tarkistat internetyhteytesi, sulje ikkuna/sovellus, avaa se uudelleen ja yritä sitten uudelleen.

Tilapäinen virhe

Jos kohtaat "Tilapäisen virheen 502" yrittäessäsi kirjautua sisään, se tarkoittaa, että sähköpostisi ei ole toistaiseksi saatavilla. Tämä virhe yleensä poistuu tekemättä mitään. Sinun tarvitsee vain olla kärsivällinen ja yrittää kirjautua sisään jonkin ajan kuluttua. Sinulla ei ole mitään hätää, sillä kaikki sähköpostisi ja henkilökohtaiset tietosi ovat turvassa.

Hups tai Huono pyyntö

Jos kohtaat tämän virheen, voit korjata ne muutamalla tavalla.

Tarkista, käytätkö yhteensopivaa selainta osoitteessa https://support.google.com/mail/answer/6557

Sinun tulee myös yrittää poistaa välimuisti ja evästeet noudattamalla seuraavia ohjeita:

 • Avaa Chrome ja napsauta oikeassa yläkulmassa Lisää
 • Valitse lisää työkaluja ja siirry tyhjentämään selaustiedot
 • Jos haluat poistaa kaiken, valitse "All-time" yllä mainitulta aikaväliltä vaihtoehdossa
 • Valitse välimuistissa olevat kuvat ja tiedostot sekä Evästeet ja muut sivustotiedot -valintaruudut ja tyhjennä tiedot.
 • Voit myös tarkistaa laajennukset, sillä kolmannen osapuolen sovellukset voivat häiritä Gmail toimintaa ja olla käyttämättä sähköpostejasi. Voit yrittää sammuttaa ne hetkeksi ja yrittää sitten kirjautua sisään.
 • Jos sinulla on edelleen ongelmia, ota rohkeasti yhteyttä Gmail asiakastukeen.

Ota yhteyttä Gmail asiakastuen puhelinnumeroon, jos Gmail ei lataudu!

Gmail ei lataudu useista syistä, ja voit korjata tämän ongelman erilaisilla vianetsintämenetelmillä Gmail asiakastuen puhelinnumeroa käsittelevien ammattilaisten ehdotusten mukaisesti.

Joitakin yleisiä syitä siihen, miksi Gmail ei lataudu:

Heikko internetyhteys

Voit yrittää sammuttaa ja sitten kytkeä Wi-Fi-reitittimesi päälle, jos verkkoyhteytesi on hidas. Voit myös suorittaa nopeustestin selaimella tai ottaa yhteyttä Internet-palveluntarjoajaasi, jos ongelma jatkuu.

Poista virustorjunta käytöstä

Toisinaan virustorjuntasi ei ehkä anna sinun käyttää Gmail-tiliäsi. Voit siirtyä ohjauspaneeliin ja yrittää poistaa sen käytöstä hetkeksi nähdäksesi, auttaako se latausongelmaan vai ei.

Poista laajennukset käytöstä

Jos käytät kolmannen osapuolen laajennuksia, voit poistaa ne käytöstä tai poistaa ne selaimesta ja yrittää sitten kirjautua uudelleen.

Kokeile incognito-tilaa

Voit yrittää avata Gmail yksityisessä ikkunassa, koska ajoittain selaimessa saattaa olla välimuistin tai evästeiden vuoksi ongelmia, mikä ei ole ongelma incognito-välilehdellä.

Tarkista selaimen yhteensopivuus

Sinun pitäisi nähdä, tukeeko Google käyttämääsi selainta vai ei, koska jos yrität kirjautua tilillesi yhteensopimattomalla selaimella, sinulla on varmasti ongelmia.

Voit yrittää ratkaista Gmail ei lataudu -virheen seuraavilla tavoilla:

Tyhjennä välimuisti ja evästeet

 • Avaa Chrome ja napsauta oikeassa yläkulmassa Lisää
 • Valitse lisää työkaluja ja siirry tyhjentämään selaustiedot
 • Jos haluat poistaa kaiken, valitse "All-time" yllä mainitulta aikaväliltä vaihtoehdossa
 • Valitse välimuistissa olevat kuvat ja tiedostot sekä Evästeet ja muut sivustotiedot -valintaruudut ja tyhjennä tiedot.
 • Poista laajennukset käytöstä
 • Avaa Chrome ja valitse "Muokkaa ja hallitse Google Chromea" klikkaamalla kolmea pistettä oikeassa yläkulmassa.
 • Siirry asetuksiin ja etsi laajennukset, jotka sijaitsevat Lisäasetukset- ja Tietoja Chromesta -välilehtien väliltä.
 • Valitse Laajennukset ja poista ne käytöstä
 • Käynnistä selain uudelleen ja yritä sitten ladata Gmail

Jos ongelma jatkuu, voit yrittää nollata tai päivittää selaimesi tai soittaa Gmail asiakastuen puhelinnumeroon saadaksesi lisätietoja.

Haluatko lisätä Gmail-allekirjoituksen, mutta et tiedä miten? Gmail asiakaspalvelu auttaa.

Jos haluat lisätä Gmail-allekirjoituksen, mutta sinulla on vaikeuksia tietää, miten se tehdään, Gmail asiakaspalvelu on valmiina auttamaan sinua.

Lisää allekirjoitus – kannettava tietokone/pöytäkone

 • Avaa Gmail ja siirry asetuksiin
 • Napsauta Näytä kaikki asetukset, niin näet "allekirjoitusosion". Lisää kylttisi tai kuvasi laatikkoon. Voit myös muuttaa allekirjoituksen tyyliä mieltymystesi mukaan
 • Napsauta tallentaaksesi muutokset, kun olet valmis

Lisää allekirjoitus – Android

 • Avaa Gmail-sovellus laitteessa ja siirry "valikkoon"
 • Siirry asetuksiin ja valitse tili, jolle haluat lisätä allekirjoituksen
 • Napsauta mobiiliallekirjoitusta ja valitse sitten OK

Lisää allekirjoitus – iPhone ja iPad

 • Avaa sovellus ja siirry valikkoon
 • Vieritä sivun loppuun asti ja avaa asetukset
 • Napsauta tiliäsi ja kosketa sitten Allekirjoitusasetukset
 • Ota mobiiliallekirjoitusasetukset käyttöön
 • Lisää tai muokkaa kylttiä napsauttamalla ja valitse "takaisin", kun olet valmis

Jos tarvitset lisää apua, ota yhteyttä Gmail tekniseen tukeen.

Gmail tekninen tuki kertoo sinulle, kuinka voit lisätä/poistaa tili Gmailissa!

Jos käytät Gmail-sovellusta ja haluat vastaanottaa sähköposteja mistä tahansa muusta käyttämästäsi sähköpostitunnuksesta yhdessä paikassa ja mietit, voiko näin tapahtua, kyllä, voi. Gmail tekninen tuki auttaa sinua tilin lisäämisessä/poistamisessa.

Lisää tili – Android

 • Avaa Gmail-sovellus ja napsauta profiilikuvaasi
 • Napsauta Lisää toinen tili ja valitse lisättävän tilin tyyppi.
 • Jos et löydä tiliä, jonka haluat lisätä, valitse "muu" ja noudata näytön ohjeita lisätäksesi.

Poista tili – Android

 • Avaa Gmail-sovellus ja napsauta näyttökuvaasi oikeassa yläkulmassa
 • Napsauta Hallinnoi tämän laitteen tilejä ja klikkaa sähköpostitiliä, jonka haluat poistaa.
 • Valitse Poista tili

Lisää tili – iPhone ja iPad

 • Avaa Gmail-sovellus ja napsauta profiilikuvaasi
 • Napsauta Käytä toista tiliä ja valitse tili, jonka haluat lisätä
 • Sinua saatetaan pyytää antamaan myös tietty sähköpostiosoite ja salasana
 • Määritä tili noudattamalla näytöllä näkyviä ohjeita

Poista tili – iPhone ja iPad

 • Avaa sovellus - Gmail ja napsauta profiilikuvaasi
 • Kosketa Hallinnoi tämän laitteen tilejä
 • Napsauta Poista tästä laitteesta

Jos kohtaat virheitä lisättäessäsi tai poistaessasi tiliäsi sovelluksesta, soita Gmail teknisen tuen puhelinnumeroon saadaksesi välitöntä tukea asiantuntijoilta.

Gmail ohjenumero, josta saat tietoa Gmail offline-käytöstä

Jos mietit, voitko käyttää Gmailia offline-tilassa, niin kyllä voit. Voit saada apua asiantuntijoilta soittamalla Gmail ohjenumeroon ja oppia tekemään sen. Voit myös noudattaa alla mainittuja ohjeita:

 • Voit käyttää sitä vain offline-tilassa, jos olet ladannut Chromen, joten asenna se, jos et ole vielä asentanut sitä.
 • Voit käyttää sitä vain offline-tilassa, jos olet ladannut Chromen, joten asenna se, jos et ole vielä asentanut sitä.
 • Avaa Gmail ja valitse Gmail offline-asetukset
 • Valitse Ota offline-posti käyttöön -kohdan vieressä oleva valintaruutu
 • Katso asetukset näytöllä ja valitse mielesi mukaan
 • Tallenna muutokset, kun olet valmis
 • Luo kirjanmerkki, jotta voit käyttää Gmailia offline-tilassa helposti

Voit soittaa Gmail ohjenumeroon ja asiantuntijat auttavat sinua, jos joudut jumiin.