Outlook- tilin virheen 550 korjaaminen - Päivitetty

Outlook on yksi ilmaisen sähköpostipalvelun edelläkävijöistä. Tätä Microsoftin talon monipuolista ja käyttäjäystävällistä sähköpostipalvelua käytetään sekä henkilökohtaiseen että ammatilliseen viestintään. Lähetettäessä sähköpostia Outlookin kautta monet käyttäjät kohtaavat virheen 550 . Se on yleinen virhe Outlook-palvelimessa.

Lähtevän postin palvelin ylläpitää SMPT-perusprotokollaa, ja jos kohtaat virheen 550 , lähtevän postin palvelin ei voi muodostaa yhteyttä palvelimeen eikä pysty vastaamaan sähköpostin lähetyspyyntöösi.

Mutta Error 550:n hyvä puoli on, että sinun ei tarvitse olla teknisesti kunnossa ratkaistaksesi sen. Seuraavien vaiheiden avulla voit helposti korjata Outlook-virheen 550 .

Täydellinen opas Outlook-virheen 550 ratkaisemiseen

  • Avaa Outlook-tilisi tietokoneelta.
  • Tilissäsi on Työkalu-välilehti.
  • Työkalu-välilehden alla on tili. Klikkaa sitä.
  • Kun olet valinnut Tilin, sinun on napsautettava Sähköpostipalvelimen asetuksia
  • Siirry nyt SMTP:hen ja varmista, että palvelimen nimi on @domain.com
  • Siirry sitten Lisää asetuksia -kohtaan
  • Napsauta lähtevän postin palvelinta
  • Valitse vaihtoehto Palvelimeni vaatii todennusta
  • Tallenna nyt asetukset ja sulje välilehti
  • Yritä nyt lähettää sähköposti Outlook-tililtäsi.

Jos saat edelleen virheilmoituksen 550 Outlookissa, voit yrittää ottaa SMTP-todennuksen käyttöön Outlookissa. Jos käytät Microsoft Outlook -sähköpostiohjelmaa ja sinulla ei ole SMTP-todennusta , on suuri mahdollisuus luokitella sähköpostisi roskapostiksi. Roskapostipisteesi estää sähköpostien lähettämisen Outlook-tililtäsi ja näyttää virheilmoituksen 550. Ota SMTP-todennus käyttöön noudattamalla ohjeita.

Sinun on arvioitava sähköpostisi sisältö ennen sen lähettämistä. Outlookin lähtevät palvelimet käyttävät roskapostin evolution -ohjelmistoa, joka tarkistaa ja seuraa sähköpostin sisältöä. Lempeimmälle tasolle asetettu roskapostin tarkistus estää sähköpostit, joilla on korkea roskapostipiste. Se arvioi sekä sähköpostin otsikon että tekstin. Älä käytä suosittuja roskapostitermejä, kuten palkinto, lotto jne. Kirjoita kehon viesti uudelleen, jos siinä on epäilyttävä termi, ja yritä sitten lähettää se uudelleen.

Jos tämä ongelma jatkuu, Internet-palveluntarjoaja estää lähtevän postin palvelimen portin 25. Voit käyttää sähköpostipalvelinta omasi sijaan. Voit myös vaihtaa porttiin 587, jos et halua käyttää Internet-palveluntarjoajasi palvelinta SMTP:hen. Jos Outlook-tililläsi näkyy edelleen Virhe 550 -viesti, voit soittaa maksuttomaan Outlook- asiakastuen puhelinnumeroomme ja jakaa ongelmasi asiantuntijoiden kanssa.