Opi palauttamaan hakkeroitu tili

Jos et pääse Gmail-tiliisi edes oikeat tunnistetiedot antamisen jälkeen, joku on saattanut hakkeroida tilisi. Tällaisessa tapauksessa ainoa tapa palauttaa hakkeroitu Gmail-tilisi on nollata tilisi salasana. Alta löydät vaiheittaiset ohjeet salasanan nopeaan nollaukseen ja vaarantuneen Gmail-tilisi palauttamiseen.

1. Mene Gmail kirjautumissivulle , kirjoita käyttäjätunnuksesi annettuun kenttään ja napsauta Seuraava -painiketta.

2. Seuraavaksi sinua pyydetään antamaan Gmail-salasanasi , mutta koska et pääse tilillesi käyttämällä salasanaa, sinun on napsautettava "unohditko salasanasi?" vaihtoehto.

3. Seuraavassa näytössä sinua pyydetään antamaan Gmail-tilisi viimeisin muistamasi salasana. Kirjoita vain muistamasi salasana ja napsauta SEURAAVA .

Seuraava- painikkeen napsauttaminen ohjaa sinut seuraavalle sivulle, jossa sinun on vahvistettava itsesi hakkeroidun Gmail-tilin lailliseksi omistajaksi .

HUOMAA: Tämä vaihe on tärkeä hakkeroidun Gmail-tilisi palauttamiseksi . Jos et pysty vahvistamaan itseäsi tilin lailliseksi omistajaksi, Gmail ei salli sinun jatkaa käsittelyä.

tilin palautusvaihtoehtojen (puhelinnumero ja sähköpostiosoite) mukaan näet seuraavat vahvistusvaihtoehdot. Sinun on täytettävä jokin näistä vaihtoehdoista.

  • Sinua pyydetään hankkimaan suojakoodi tilin palautuksen puhelinnumeroon. Sinun on syötettävä se seuraavassa näytössä vahvistaaksesi.
  • Sinua pyydetään hankkimaan suojakoodi tilisi palautussähköpostiosoitteeseen . Sinun on syötettävä se seuraavassa näytössä vahvistaaksesi.
  • Seuraavassa vaihtoehdossa sinua voidaan pyytää antamaan päivämäärä, jolloin loit tämän Google-tilin (kuukausi ja vuosi).• Sinua saatetaan pyytää vastaamaan turvakysymykseen.
 

Jos et pysty suorittamaan mitään yllä annetuista vaihtoehdoista, sinua pyydetään antamaan sähköpostiosoite , jota voit käyttää tällä hetkellä. Tämä vaihtoehto auttaa, jos käytät sähköpostia, joka on jo linkitetty Gmail-tiliisi.

Google lähettää vahvistuskoodin tähän sähköpostiin. Sinun on syötettävä koodi seuraavassa näytössä. Jos Google vahvistaa sen, voit jatkaa käsittelyä tilisi palauttamiseksi.

5. Kun tilisi on vahvistettu onnistuneesti, sinut ohjataan Salasanan palautus -sivulle. Kirjoita vain uusi salasanasi annettuihin kenttiin ja napsauta Vaihda salasana -vaihtoehtoa. Tilisi salasana nollataan.

6. Tämän jälkeen sinut ohjataan seuraavalle sivulle, jossa sinua pyydetään tarkistamaan tilisi palautustiedot. Kun olet tarkistanut tilisi palautusvaihtoehdot, napsauta Valmis ja noudata näytön ohjeita (jos sellaisia on) päästäksesi Gmail-tiliisi.

Ja näin voit palauttaa hakkeroidun Gmail-tilin . Jos sinulla on ongelmia tai ongelmia näissä vaiheissa, ota yhteyttä Gmail asiakaspalvelunumeroon 24/7 Suomi.

  • Avaa ensin Microsoft Outlook ja napsauta tiedosto -valikko -vaihtoehto