Kuinka palauttaa poistetut Outlook sähköpostit iPhone?

Jos yrität palauttaa poistetut Outlook-sähköpostit iPhonellasi , olet tullut oikeaan paikkaan. Poistettujen sähköpostien palauttaminen iPhonessa on hyvin yksinkertaista. iPhonen Mail-sovelluksessa, johon olisit määrittänyt Outlook-tilin, on sisäänrakennettu turvaominaisuus, joka mahdollistaa vahingossa poistettujen sähköpostien palauttamisen.

Kun poistat sähköpostin Outlook-tilistäsi iPhone Mail -sovelluksessa , niitä ei itse asiassa poisteta iPhonestasi. Tällaiset poistetut sähköpostit siirretään ensin Roskakori-kansioon, josta voit helposti noutaa poistetut sähköpostit takaisin postilaatikkoon tai muihin kansioihin. Alla olemme toimittaneet vaiheet, joiden avulla voit helposti palauttaa poistetut Outlook-sähköpostit iPhonessa.

Vaiheet poistettujen Outlook-sähköpostien palauttamiseksi iPhonessa

1. Napauta Mail-sovelluksen kuvaketta iPhonesi aloitusnäytössä.

2. Napauta sen jälkeen iPhone-näytön vasemmassa yläkulmassa olevia Postilaatikoita .

3. Napauta sitten Roskakori- kuvaketta ja valitse Muokkaa- painike, joka sijaitsee näytön oikeassa yläkulmassa.

4. Nyt vain etsi ja valitse sähköposti, jonka haluat palauttaa postilaatikkoon.

5. Kun olet valinnut palautettavat sähköpostit, napauta iPhonen näytön alareunassa olevaa Siirrä- vaihtoehtoa.

6. Tämän jälkeen, kun siirryt seuraavaan näyttöön, napauta Saapuneet- kansiota siirtääksesi kaikki valitsemasi poistetut sähköpostit Roskakori-laatikosta Saapuneet - kansioon .

7. Vaihtoehtoisesti voit palauttaa poistetut sähköpostit avaamalla Outlookin työpöytäselaimessa. Mene yksinkertaisesti Poistetut- kansioon, kun olet kirjautunut Outlook-tiliisi ja valitse ikkunan alareunassa oleva Palauta poistetut viestit -vaihtoehto.

8. Tämän vaihtoehdon napsauttaminen auttaa palauttamaan mahdollisimman monta poistettua sähköpostiviestiä.

Jos tarvitset lisäapua edellä mainittuun ongelmaan tai muihin Outlook-tiliisi liittyviin ongelmiin, voit aina ottaa yhteyttä asiakastukitiimiimme. Olemme johtava Outlook-asiakastukipalvelun tarjoaja, joka tunnetaan laadukkaan palvelun ja luotettavien ratkaisujen tarjoamisesta asiakkaillemme. Meillä on tiimi kokeneita ja omistautuneita ammattilaisia, jotka hallitsevat tehokkaasti kaikki Outlookiin liittyvät ongelmat ja kyselyt.

Voit ottaa yhteyttä Outlook-asiakastukitiimiimme seuraavasti:

  • Soita meille 24 tunnin Outlook asiakaspalvelunumeroomme .
  • Lähetä meille sähköpostia koskien kyselyäsi.
  • Keskustele asiantuntijamme kanssa live chat -tukipalvelun kautta.